Doelstelling Zorgboederij Oda Hoeve

Zorgboerderij Oda Hoeve voorziet in een behoefte voor dagbesteding , die om verschillende redenen hiervoor in aanmerking komen.

Zorgboerderij Oda Hoeve ligt aan de rand van de Heldense bossen in Kessel.  Hier kunt u werkelijk tot rust komen en genieten van de rust en de ruimte. Bij ons staat de mens centraal. Er wordt veel tijd besteed aan persoonlijke aandacht.  Omdat wij met kleine groepen werken, kunnen we dit waarmaken.

Bij Zorgboederij Oda Hoeve kunt u zichzelf zijn. Ook voorziet Zorgboerderij Oda Hoeve in kleine, gewone dagelijkse dingen waar mensen enorm van genieten. Denk daarbij o.a het telen van gewassen, die vervolgens in eigen keuken weer worden gebruikt.

Er is voldoende variëteit in het aanbod van activiteiten, zoals bijvoorbeeld, werken in de moestuin en het omgaan met dieren.

Ook kunt u gewoon gezellig een kopje koffie met elkaar drinken of een spelletje doen. Bent u toe aan een middagdutje, dan kunt u in de gereedstaande ruststoelen een uurtje tot rust komen.

Eigenlijk kan alles en moet niets op Zorgboerderij Oda Hoeve, omdat alle activiteiten op de persoonlijke wensen van de deelnemers worden afgestemd. Dit is mogelijk omdat er op basis van kleinschaligheid gewerkt wordt.

U kunt een of meerdere dagen per week naar de zorgboerderij komen van 10.00 tot 16.00 uur.

Zorgboederij Oda Hoeve is een kleinschalige zorgboerderij die daardoor individuele aandacht, zorg en begeleiding voorop stelt!